Nieuws & updates
Terug naar overzicht

Wist je dat EVZ niet alleen adviesprojecten voor individuele organisaties doet, maar ook al jarenlang ervaring heeft met brancheprojecten in opdracht van sociale partners, zoals werkgeversverenigingen en vakbonden? Het doel van deze projecten is de beloningsverhoudingen in een cao te onderbouwen op basis van (referentie)functies en functiewaarderingsniveaus. Soms ontwikkelen we alleen referentiefuncties na een aantal bedrijfsbezoeken voor een grondige kennismaking met de functies in de branche. Een andere keer bouwen we alleen een (salaris)groepenstructuur, gebaseerd op functiewaardering, eventueel met minimum- en maximumsalarissen voor elke groep, op basis van gedegen impactanalyses, in samenspraak met alle betrokken cao-partijen.

Sinds vier jaar onderbouwen we onze functieniveaus/-indeling met de IFA-methode voor functiewaardering, waarvan we hoofdlicentiehouder zijn. De branches waarvoor we al aan de slag zijn geweest, vind je op onze website.

Maatwerk, snelheid, kwaliteit en een concurrerende prijsstelling zijn de termen die we als feedback van onze opdrachtgevers horen. Benieuwd wat we voor jouw branche kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.