Werken bij

Werken bij EVZ organisatie-advies

EVZ organisatie-advies helpt klanten bij bedrijfskundige HR-uitdagingen en vraagstukken zoals organisatie-inrichting, functiewaardering, beloningsbeleid, organisatie- en talentontwikkeling, samenwerking en leiderschap. We staan voor verfrissend maatwerk: met een grote diversiteit aan klanten uit verschillende branches denken we positief-kritisch mee, zodat de best passende oplossing gekozen wordt voor het vraagstuk van de klant. Bij EVZ organisatie-advies werken professionals die graag de discussie aangaan vanuit verschillende expertises en invalshoeken.

Kom bij EVZ werken als je het leuk vindt om met veel verschillende klanten in een grote diversiteit aan projecten te werken. Je gaat enorm veel leren en bent snel zelf verantwoordelijk voor de advisering aan de klant, dat moet je willen. De klant staat bij ons op één. - Rianne Beerkens

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je kunt je op vele manieren ontwikkelen bij EVZ organisatie-advies. Je kunt groeien in de (specialistische) expertise die je je eigen maakt in de steeds meer zelfstandige rol. Je kunt uiteindelijk doorgroeien naar partner (mede eigenaar). Opleidingen kun je zeker volgen, uiteindelijk wordt iedereen er beter van als jij je kwaliteiten verder ontwikkelt. Verder hebben we regelmatig inhoudelijk overleg om kennis uit te wisselen en om met en van elkaar te leren.

Neem direct contact op

Hoofdkantoor in Oisterwijk

Actief in Nederland

9 werknemers

75% V / 25% M

Gem. leeftijd 43 jaar

Representatief / zakelijk bij de klant

Banen bij EVZ organisatie-advies

Onze openstaande vacatures:

Organisatieadviseur (toekomstig partner)

  • Oisterwijk
  • Min. 8 jaar werkervaring
  • 32-36 uur

Organisatieadviseur

  • Oisterwijk
  • Vanaf €3.200
  • 32-36 uur

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze uitdaging is om organisaties optimaal in te richten en te laten functioneren. Of het nu gaat om een nieuw functiehuis, beloningssysteem, arbeidsvoorwaarden, HR-cyclus of begeleiding van teams of medewerkers. Vraagstukken van klanten zijn net zo divers als de verschillende oplossingen en adviezen die we geven. Het is de uitdaging om het advies aan de klant goed aan te laten sluiten bij de vraagstelling, zodat het ook écht landt en meerwaarde biedt.

Dé bedrijfskundige HR-expert voor organisatie-inrichting, beloning en HR-effectiviteit.