HR-beleid en
HR-advies

Een frisse blik op jullie HR-beleid

In hoeverre past jullie HR-beleid (nog) bij de organisatiestrategie? Een goed HR-beleid is essentieel om de doelen van jullie organisatie te behalen. Het zijn immers de mensen die de doelen realiseren. Een passend HR-beleid faciliteert jullie medewerkers optimaal.

Wij van EVZ helpen je om met een kritische kijk jullie HR-beleid en HR-processen onder de loep te nemen. Met een frisse blik adviseren we jullie over:

Advies over jullie HR-beleid: zo doen we dat

Samen stellen we een plan van aanpak op, waarbij we de wensen en behoeften van jullie organisatie in kaart brengen. Aan de hand van het plan van aanpak adviseren we over jullie HR-beleid en concretiseren we dit. De thema’s zoals bovenstaand beschreven, nemen we hierin mee.

Neem direct contact op

Frisse blik

Een frisse en objectieve blik op jullie HR-beleid en HR-processen.

Doelgericht

Ons HR-advies is gericht op het optimaal faciliteren van medewerkers om jullie organisatiedoelen te behalen. 

Maatwerk

HR-advies is bij ons specifiek gericht op de wensen en behoeften van jullie organisatie. 

Advies en een frisse blik

We bieden je een vernieuwde, verfrissende blik op jullie HR-beleid en HR-processen. Daarnaast:

  • begeleiden wij een scherpe discussie over het aansluiten van het HR-beleid, -instrumenten en -processen op de strategie en doelstellingen van jullie organisatie;
  • adviseren wij jullie over de vormgeving en invulling van HR-instrumenten en -processen aansluitend op het vastgestelde HR-beleid;
  • kan één van onze adviseurs jullie HR-afdeling tijdelijk (op interim-basis) ondersteunen, daarbij pakken we specifieke HR-projecten op.

Met een vernieuwde, frisse kijk op jullie HR-beleid en HR-processen faciliteren we jullie om jullie organisatiedoelen te behalen.