Over EVZ

Maatwerkoplossingen voor ieder bedrijfskundig HR-vraagstuk

Al sinds 1987 is EVZ organisatie-advies dé ervaren dienstverlener op het gebied van bedrijfskundige HR. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren rond diverse (bedrijfskundige) thema’s binnen het HR-vakgebied.

EVZ organisatie-advies is opgericht door Jan-Willem van Eyck, Wouter Verschuur en Willem van Zelst. Inmiddels zijn zij al geruime tijd met pensioen. In 2003 zijn Luc Jongbloed (sinds 2019 met pensioen) en Ruud Niessen toegetreden tot de maatschap en in 2015 Rianne Vlugt en Sjef L’Ortye.  

Bij EVZ:

  • werken we samen, met een positief-kritische houding;
  • leveren we expertise, een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening;
  • leveren we maatwerk.

Ervaring

Waar wij ons in de beginjaren toelegden op organisatie-inrichting, functiewaardering en salarissystemen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot HR-dienstverlener in brede zin. Wij hebben ruime ervaring met functiewaardering en beloningsmanagement, onder meer met de ORBA-methode, waarvan wij dertig jaar licentiehouder zijn geweest. Tegenwoordig zijn wij hoofdlicentiehouder van de IFA-methode. Inmiddels werken wij met meer dan 100 organisaties en branches, waarvan een deel al vanaf onze oprichting aan ons verbonden is.

Onze visie op HR

De organisatiestrategie vormt het fundament voor het HR-beleid. Van de strategie afgeleide HR-doelstellingen vormen de basis voor een gerichte invulling van de HR-instrumenten. Wij helpen met het krijgen van inzicht in de effectiviteit van het HR-proces en het bijsturen en verbeteren daarvan.

Klik om te vergroten

Wil je meer weten over ons en/of onze dienstverlening? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer.

Neem direct contact op

Positief-kritisch

Meer dan 35 jaar

Maatwerk