Waarom werken bij EVZ

Kevin Bax - Adviseur

De grote diversiteit aan klanten en de verschillende diensten die EVZ biedt zijn voor mij een reden om voor EVZ organisatie-advies te kiezen. Door de verschillende vraagstukken is het werk afwisselend en kan ik mezelf blijven ontwikkelen op verschillende thema’s binnen organisatieontwikkeling. Daarnaast werk ik graag binnen een kleinere organisatie met een open en informele cultuur. Dat vind ik bij EVZ, wat resulteert in een team dat samenwerkt om tot het beste resultaat te komen.

Rianne Beerkens - Adviseur/partner

Bij EVZ organisatie-advies kan ik voor een grote diversiteit aan klanten iets betekenen als het gaat om organisatie-ontwikkeling en HR. De afwisseling in de vraagstukken is geweldig. Beloningsvraagstukken, reorganisatie, functies en rollen, HR-cyclus en samenwerking. Alles komt aan de orde.

Sjef L'Ortye - Adviseur/partner

Diversiteit aan projecten/klanten, informele sfeer, familigevoel, gezelligheid en goede werk-privébalans.

Dagmar de Ruijter - Adviseur

De reden om bij EVZ organisatie-advies aan de slag te gaan was het brede pakket aan diensten dat wordt aangeboden en de diversiteit aan klanten en opdrachten. Dit biedt mij de mogelijkheid om enerzijds mijn kwaliteiten op een breed terrein in te zetten en anderzijds me te ontwikkelen op de diverse facetten van organisatie-ontwikkeling. Daarbij kom ik het beste tot m’n recht in een kleinschalige organisatie. Dit biedt mij de mogelijkheid om van en met collega’s te leren en samen tot het beste resultaat te komen.

Werken bij overzicht

Neem direct contact op