Nieuws & updates
Terug naar overzicht

EVZ heeft een bijdrage geleverd aan een ondernemersdebat over zelfsturende teams (een artikel over dit debat lees je hier) en daar hoorden we wat wij ook bij onze klanten zien: organisaties hebben steeds vaker behoefte aan alternatieve besturingsconcepten, maar ze worstelen met de vraag welk alternatief passend kan zijn en op welke manier ze tot een nieuwe manier van werken komen. Wij kunnen je een stap verder helpen.

  • Hoe haal ik het optimale uit mijn mensen?
  • Hoe ga ik om met verschillende generaties op de werkvloer?
  • Wat betekent dit voor mijn managementstijl?
  • Hoe creëer ik een cultuur waarin mensen continu willen verbeteren en vernieuwen?
  • Hoe realiseer ik een organisatie die in staat is mee te gaan in continue verandering?
  • Hoe kom ik tegemoet aan een diffuse en steeds veranderende klantvraag?

Herken je je in deze vragen? Dan kan EVZ je helpen antwoorden te vinden die bij jou en je organisatie passen. Een van de mogelijkheden is het gaan werken met zelfsturende teams. Zelfsturende teams kunnen tegemoetkomen aan de wens om flexibeler, efficiënter, innovatiever en dichter bij de klant te zijn. In de huidige maatschappij kan dit voor een organisatie een oplossing zijn voor de continue veranderende vraag.

Vanuit EVZ kunnen wij je ondersteunen bij de organisatieverandering die dit vraagt. Want het is zeker een verandering en vraagt van met name het management, maar ook medewerkers, een andere manier van (samen)werken: Geen management maar leiderschap, geen functies maar rollen, geen hóe, maar wát.

Heb je interesse om hierover met ons vrijblijvend in gesprek te gaan? Neem dan contact op met Rianne Vlugt, Sjef L'Ortye of Marloes Rutten.