Rianne Beerkens

Een win-win tussen mens, organisatie en mensen in organisaties, daar ligt mijn passie. Ik werk graag samen aan organisatieontwikkeling, HR-beleid en HR-instrumenten en ondersteun jullie dan ook in de stappen die dit vraagt. Denk aan begeleiding van een cultuurontwikkeling, verbetering van samenwerking binnen een team, begeleiding van een reorganisatie of organisatieverandering, de ontwikkeling van een nieuwe HR-cyclus, implementatie van competentiemanagement, duurzame inzetbaarheid, zelfsturing et cetera. Vanuit mijn brede ervaring als (HR-)adviseur onderken en begrijp ik de beleving van MKB- en branche-klanten bij organisatieveranderingen en HR-ontwikkelingen. 
 

Het daadwerkelijk laten landen van een (cultuur)verandering of nieuw gedrag, dat is waar ik voor ga. Ik help mensen en teams graag om meer in hun kracht te komen. Ik begeleid bijvoorbeeld teams met samenwerkingsvraagstukken en leidinggevenden in hun persoonlijke ontwikkeling of in het beter voeren van gesprekken met medewerkers. Ook begeleid ik (HR-)adviseurs om steviger en onafhankelijker in hun rol te staan en adviezen beter geaccepteerd te krijgen en medewerkers die een nieuwe rol krijgen en hier invulling aan moeten geven (sturen zonder hiërarchische macht, omgaan met conflicterende belangen et cetera). Altijd persoonlijk en op maat, in aansluiting op de specifieke situatie en vraag.

Ik ben op 1 september 2008 in dienst getreden bij EVZ en inmiddels mede-eigenaar. Na mijn studie Bedrijfskunde - Human Resources Management (HRM) in Rotterdam, heb ik ruim 10 jaar ervaring als HR business partner opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening en de universitaire medische wereld. In 2006 heb ik de SIOO-opleiding voor organisatieadviseurs gevolgd, daarna heb ik mij gespecialiseerd in training en coaching. Ik ben Deep democracy gecertificeerd en gecertificeerd om Fitch- en TMA-assessments af te nemen. Ik ben enthousiast, energiek, resultaatgericht, werk gestructureerd en gedreven. Bel mij gerust, dan gaan we vrijblijvend in gesprek over wat voor jou of jullie organisatie belangrijk is.