Kaylee van Benthem

Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelde ik mijn interesse in mensen binnen organisaties, op psychologisch, maar ook op organisatorisch vlak. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen binnen je bedrijf en de organisatie hiervan als basis fungeren voor de groei en succes van je bedrijf. Daarom heb ik met plezier mijn master in People, Organisations & Change/HRM afgerond, ook in Rotterdam.

Vanaf eind 2023 ben ik bij EVZ als organisatie-adviseur aan de slag om mijn kennis en vaardigheden in de praktijk uit te oefenen. Ik richt mij voornamelijk op het opstellen van functiehuizen en de beloning hiervan, waarbij ik mij focus op het omschrijven van functies, inrichten van functiehuizen, functiewaardering en vraagstukken betreft beloning. Mijn doel voor de komende jaren is om me verder te specialiseren in mijn functie.

Als ik jullie kan helpen, neem ik ook de brede expertise van het hele EVZ-team mee. Hierbij vind ik, naast bovenstaande onderwerpen, ook de zachtere onderwerpen als competentieprofielen, cultuur, samenwerking & leiderschap erg interessant om op te pakken. Genoeg om over te sparren dus! Hierbij kijk ik graag samen met de klant d.m.v. co-creatie wat de beste, meest passende en duurzame oplossing is. Alleen samen komen we daar.

Als jullie enthousiast en tevreden zijn, ben ik dat ook. Aarzel niet om contact op te nemen, wij kijken graag met je mee!