Dagmar de Ruijter

Sámen met de klant invulling geven aan een oplossing voor een organisatievraagstuk vind ik belangrijk. Of zoals het Afrikaanse gezegde luidt: “Alleen ga je sneller; samen kom je verder.” Het geeft me veel energie bezig te zijn met organisatieontwikkelingen en -veranderingen. Met passie, gedrevenheid en plezier zorg ik voor nieuwe inzichten en ideeën, passende ondersteuning en begeleiding. Het leveren van maatwerk staat hierbij voorop

Graag stel ik me even voor: ik ben Dagmar de Ruijter. Ik ben sinds 2019 adviseur bij EVZ organisatie-advies. Na de Sporthogeschool heb ik aan de Universiteit van Utrecht een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en een master Sportbeleid en Sportmanagement gedaan. Ook heb ik de studie Verandermanagement & Leadership afgerond en daarna bijna tien jaar in de sportbranche gewerkt. Ik woon in Sint-Michielsgestel samen met mijn man, zoon en dochter.

Ik help organisaties met het opzetten van een functiehuis, functiewaarderingsvraagstukken en andere beloningsvragen. Ook houd ik me bezig met Strategische Personeelsplanning. We brengen in kaart wat de impact van toekomstige ontwikkelingen is op jullie organisatie, zodat jullie tijdig kunnen anticiperen op de (mogelijke) veranderingen in inzetbaarheid, kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers. We komen samen tot een passend plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt.

Neem gerust contact met me op en dan kijken we wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.