Caroline Lucas

Mijn naam is Caroline Lucas, woonachtig aan de dijk in Ammerzoden met mijn man. Ik heb twee uitwonende dochters. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heb me daarbij gespecialiseerd in personeelsmanagement. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als HR- en managementdevelopment-consultant, ben ik in 2002 gestart als zelfstandig organisatieadviseur. Sinds september 2022 maak ik met veel plezier onderdeel uit van het team organisatieadviseurs van EVZ. Heel fijn om dit werk samen met bevlogen en ervaren collega’s te kunnen doen.

Ik heb een sterke affiniteit met organisatieontwikkeling en -inrichting. Leiders van organisaties die zich in een scale-up-fase bevinden of aan de vooravond staan van een reorganisatie, vinden in mij een sparringpartner, 'co-creator' en procesbegeleider. Ik neem daarbij niet alleen mijn eigen kennis en competenties mee, maar kan bij mijn advisering ook steunen op de expertise van het hele EVZ-team. Die expertise is heel breed: van organisatieontwikkeling, implementatie van HR-instrumenten en cultuurontwikkeling tot complete beloningsstructuren.

In het opstellen van functieomschrijvingen schep ik een (in de ogen van sommigen merkwaardig) genoegen. Ik zie het als mijn persoonlijke opdracht om de kern precies te raken en om met mijn functieomschrijvingen leidinggevenden optimaal te ondersteunen bij de aansturing en begeleiding van hun medewerkers.

Ik ben een analytisch denker, procesbegeleider en een geboren luisteraar. Voel je uitgenodigd om eens contact op te nemen, ik kijk ernaar uit!