Brancheprojecten

EVZ werkt voor individuele organisaties, maar voert ook projecten uit in opdracht van sociale partners van verschillende branches. Zo hebben wij voor verschillende branches het functie-indelingsmateriaal en het salarissysteem behorende bij de cao ontwikkeld. Hieronder is hiervoor een lijst te vinden. Voor de branchevereniging en kennisplatform voor digitale bureaus (DDA), doen we binnen de branche beloningsonderzoek.

Naast genoemde projecten doen wij voor branches projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en op het gebied van Strategische Personeelsplanning (SPP), bijvoorbeeld voor VNO-NCW Brabant-Zeeland en voor de woningscorporaties (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties FLOW/ Branchevereniging Aedes).

Paul Passchier, adjunct-directeur bij de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging NBOV: "Voor de bakkersbranche heeft EVZ ons geholpen met het ontwikkelen van referentiefuncties en een up-to-date beloningssysteem. Daarbij hebben ze de bakkers getraind in het implementeren en optimaal inzetten van deze instrumenten. Wij zijn erg tevreden over de bijdragen van EVZ in dit project."
Bob van Kessel, Hoofd Beleid, sociale zaken en onderwijs bij de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie KNS: "In EVZ vinden wij een ervaren partij die in een groot project wetenschappelijk onderzoek weet te combineren met een praktische aanpak van zaken, gegoten in een heldere planning."

Neem direct contact op

De branches waarvoor wij een handboek referentiefuncties hebben ontwikkeld met indelingshulpmiddelen en een daarbij behorend salarissysteem zijn:

Vanuit de opgedane branchekennis adviseren wij ook diverse individuele bedrijven binnen deze branches op het gebied van organisatie-inrichting en HRM.