Anne Timmermans

Na mijn studies Human Resource Management en Organization Studies in Tilburg ben ik gestart met een traineeship tot IT SAP Consultant, uit interesse voor het klantgericht digitaliseren van bedrijfsprocessen. Ik ben me gaan specialiseren in de mogelijkheden van de HR-processen binnen SAP en heb hieraan uitwerking gegeven in zowel projectvorm als op basis van ad-hoc-vragen en incidenten.

Gedurende deze tijd heb ik steeds de behoefte gehad om binnen het adviesvak mezelf meer toe te spitsen op HR en organisatieinrichting en echt met klanten daarover in gesprek te gaan. Na bijna twee jaar als IT consultant heb ik er daarom voor gekozen om mezelf verder te ontwikkelen in HR- en organisatieadvies en uit het SAP-wereldje te stappen.

In 2021 ben ik gestart bij EVZ als adviseur. Ik richt me nu voornamelijk op de inrichting van organisaties met de bijbehorende vraagstukken zoals het inrichten van een functiehuis en beloningsvraagstukken. In de komende jaren zal ik mij dit steeds meer eigen maken en ontdekken waar mijn grootste interesses liggen binnen dit vak. Als adviseur vind ik het belangrijk om de wens van de klant, de behoefte van de organisatie en een realistische oplossing te combineren en ervoor te zorgen dat dit ook uitvoerbaar is binnen het bedrijf.

Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan en een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van jullie organisatie!