Nieuws & updates
Terug naar overzicht

DNA Inspiratieboost op 18 juni!

De Nieuwe Arbeid (DNA) is een non-profit stichting voor en door werkgevers in de regio Brabant en Gelderland, waarin bedrijven samenwerken in arbeidsmarktvraagstukken. Concreet: bij werving van talent, detacheren en werkervaringsplekken, leren en ontwikkelen, reorganisatie en reïntegratie. DNA is dan een kruiwagen om die stap te maken; voor de werkgever dus een uitbreiding van de ‘interne’ arbeidsmarkt. Vanuit EVZ is Rianne Vlugt als bestuurder verbonden aan De Nieuwe Arbeid (DNA) Noordoost Brabant. Op 18 juni is er een gratis Inspiratieboost voor geïnteresseerden. Kom jij ook?

Bij De Nieuwe Arbeid zijn zo’n 120 organisaties aangesloten, allemaal met hetzelfde doel: de arbeidsmarkt ontsluiten voor medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor iedereen een kans om van werk naar werk te komen. DNA organiseert bijeenkomsten voor medewerkers én bijeenkomsten voor werkgevers waar actief vacatures worden gedeeld en medewerkers voor werkgevers kunnen pitchen. Regelmatig vindt er een 'meet & greet' plaats waar medewerkers kunnen ‘speeddaten’ met verschillende werkgevers in een informele setting. Via een app worden vacatures gedeeld en kunnen leden elkaar eenvoudig vinden. Het is mooi om te zien hoeveel verbindingen er worden gelegd en wat er door warme overdracht aan kruiwagens ontstaat.

Heb je interesse? Kom dan naar de inspiratieboost op 18 juni. Op interactieve wijze krijg je inzicht in de arbeidsmarkt van nu, heb je de gelegenheid je vragen voor te leggen én het DNA netwerk te verkennen. Klik hier voor meer info en aanmelden of neem contact op met Rianne Vlugt. Op www.denieuwearbeid.nu is meer te vinden over het netwerk.